Kesä takana ja tavoitteet saavutettu

Kiireinen kesä takana ja mukavasti tavoitteenkin saavutettuna, päällimäisenä mielessä Taavin mejäkokeen toinen avo1 ja siirtyminen voittajaluokkaan.

Myös näyttelyrintamalla saatu mukavasti tuloksia Taavin toinen ulkomaan reissu Viipuriin toi kokemusta pu2 verran sekä visiitti Viron voittajaan ja noutajien erikoisnäyttelyn tuoden EE MVA:n sekä C.I.E tittelit, harmittavasti Viron voittajatitteli jäin niukasti yhden päähän. Kesän viimeisenä ulkomaanreissun tuliaisena olikin RU MVA titteli Hienoa pikkumieheltä 🙂 en itse olisi pari vuotta taaksepäin uskonut kuinka hienosti Taavi pärjää myös näyttelyissä!!

Loppuvuoden tavoitteena onkin sitten Repen cacibin metsästys ja C.I.B tittelin saaminen. Repe porskuttanut varmaan tyyliinsä näyttelyissä napsien sieltä muutamia ROP sekä VSP:t sekä useita PU sijoituksia. Ihana pikku-ukko tuo Repe on ja aivan fantastisen ihana esitettävä!!

Speak Your Mind

*